Om du gått i funderingar på att köpa världens bästa och populäraste WordPress-tema så är det snart dags att göra slag i saken.

Under den traditionella Black Friday-rean kommer Elegant Themes att locka med lägre licenspriser och en hel del bonusprodukter till nya köpare, men även till dig som uppgraderar från en årsavgift.

Se till att inte missa detta erbjudande, det brukar vara den högsta rabatt du kan få på Divi varje år.

Passa även på att beställa webbhotell och domännamn från Loopia så du kommer igång snabbt med din sida.

Kampanjsida

Den 23 november delar Elegant Themes erbjudandet på köp av Divi. Se till att bokmärka sidan redan i dag. USA ligger några timmar före Sverigen så erbjudandet stämmer inte exakt med vår tidszon.

Om du köper en licens via länkarna på denna sida så erhåller vi en viss ersättning från Elegant Themes och Loopia. Det är vi dig evigt tacksam för.

Vanliga frågor

Varför ska jag välja Divi och Elegant Themes?
Divi.se kan varmt rekommendera Divi och Elegant Themes efter att använt dessa tjänster i över tre år nu. Elegant Themes är världsledande inom WordPress utveckling och har byggt teman för WordPress i 8 år. Man släpper kontinuerligt nya funktioner och lyssnar på det stora community som finns så att man kan förbättra produkterna ytterligare.  

Elegant Themes teman (mallar) är snygga, funktionella och prisvärda. Du får tillgång till hela tema-portföljen på 87 teman om du tecknar en licens, men Divi är såklart flaggskeppet.

Kan man använda licensen på flera webbplatser?
Ja absolut kan du använda Divi på flera webbplatser. det finns inga begränsningar. Du kan t o m skapa Divi-webbplatser med din licens och sälja vidare. Men då kanske du vill erbjuda någon slags serviceavtal för att hålla temat uppdaterat hos kunden.

Finns det någon form av garanti?
Ja, Elegant Themes erbjuder 30 dagars återbetalning utan frågor om du inte är nöjd med produkten. Skicka bara ett mejl till dem så löser de detta.

Kan jag uppgradera till livstid efter att jag köpt årslicens?
Ja du kan uppgradera närsomhelst.

Går det att använda Divi på WordPress.com
Det går, men du måste ha Business-planen. Den tillåter användandet av tredjeparts plugin

Går det att använda Divi för mina kunder?
Ja det går att installera temat på obegränsat antal webbplatser.

Vad händer om jag avbryter en årsprenumeration?
Kontot kommer då vara aktivt så hela din köpta period. Efter det kommer du inte att kunna uppdatera Divi, men du har rätt att använda den version du laddat ner så länge du vill..

Måste man installera även Divi builder med Divi temat?
Nej, i Divi ingår redan ”byggaren”. Divi builder kan du använda om du väljer ett annat tema för att utnyttja samma funktionalitet.

Kampanjsida

Den 23 november delar Elegant Themes erbjudandet på köp av Divi. Se till att bokmärka sidan redan i dag. USA ligger några timmar före Sverigen så erbjudandet stämmer inte exakt med vår tidszon.

%d bloggare gillar detta: