Elegant Themes har i dagarna släppt en säkerhetsuppdatering för sina teman för att korrigera ett säkerhetsproblem man upptäckt. Vi rekommenderar dig att uppdatera dina teman och plugins från Elegant Themes omgående för att du ska vara helt säker på att slippa problem.

Problemet har att göra med användarbehörigheter så du som har flera olika användare på din webbplats riskeras att påverkas troligen i högre grad.
Detta problem påverkar alla kunder som använder Divi, Extra, Bloom, Monarch eller Divi Builder plugin.

Du kan uppdatera dina teman eller plugins från din WordPress-kontrollpanel, eller så kan du hämta de senaste versionerna från Elegant Themes och uppdatera dem manuellt med hjälp av FTP.

Medlemsarean

Om du inte kan eller har tid att uppdatera dina teman / tillägg just nu kan du använda den säkerhetspatch som tagits fram för att korrigera problemet utan att uppdatera dina produkter. Detta är en gratis nedladdning för alla kunder. Om du installerar detta tillägg kommer det att åtgärda problemet och du kan fortsätta jobba med din hemsida som vanligt tills du har tid att åtgärda det permanent. Har du redan uppdaterat dina teman ska du inte använda denna säkerhetspatch.

Hämta patchen här

Även om ditt konto har löpt ut, kan du uppdatera dina teman eller plugin till de senaste versioner via din WordPress-kontrollpanel. Förfallna konton begränsas inte från uppdatering.

%d bloggare gillar detta: