Ladda upp en logotype i Divi

För att ladda upp en logotype i Divi logga in i admin. Gå till:
Divi > Temainställningar > Allmänt

Överst på sidan hittar du var du laddar upp din logotype.

Hur stor ska logotypen i Divi vara?

Den inbyggda Divi-ikonen som installeras med Divi är en PNG på 93 x 43 pixlar. Din kan givetvis vara vilken storlek som helst, bara det ser bra ut som helhet.
Det går att justera storleken på din logotype i Divi temat under Tema-anpassare > Sidhuvud & navigation > Primär menyrad, men det går inte att göra den större än den storlek du laddar upp.

Om Divi FAQ

Det är en kunskapsdatabas över vanligt förekommande frågor om Divi temat som jag skapat succesivt under flera års användning av temat och även genom insyn i mängder av de olika forum som finns för temat.

Just nu är alla artiklar gratis att läsa, jag kommer framöver att erbjuda full åtkomst i Divi FAQ via ett medlemsskap för min webbbplats. Att det kommer att kosta pengar är för att jag ska kunna underhålla denna webbplats och få ersättning för den tid jag lagt ned.

Har du önskemål om att en fråga ska adderas skicka ett mejl till hej@divi.se

Läs även

Divi prestandaförbättringar (version 4.80)

Divi prestandaförbättringar (version 4.80)

Nu har Elegant Themes släppt en efterlängtad feature - en uppdaterad Divi visuell byggare (visual builder) som är avsevärt mycket snabbare att jobba med. Byggaren är nu flera gånger snabbare på flera områden gentemot tidigare tack vare en hel del...