Loopia – rekommenderat webbhotell

Publicerad: 9 mars, 2017

För att kunna använda Divi temat behöver du en egen installation av WordPress. Det fungerar alltså inte med gratisvarianten på WordPress.com

Ett webbhotell och domännamn är alltså nödvändigt och vi kan verkligen rekommendera Loopia. De erbjuder olika paket beroende på dina behov från 89kr/månaden.

Vi har använt denna tjänst i över 10 år nu och har aldrig varit missnöjd. Med Loopia får du även e-postadresser, backup i 30 dagar, databaser, supersupport och mycket mer.

INFORMATION
Divi.se drivs av Joolo Webbdesign. Vi är en webbyrå som designar webbplatser med hjälp av WordPress samt Elegant Themes produkter. Behöver du hjälp med installation och konfiguration så tveka inte att kontakta oss, vi erbjuder 15 minuters fri telefonkonsultation för att ta reda på just dina behov av webbplats. Skicka ett mejl till info@joolo.se med dina kontaktuppgifter så hör vi av oss.

Flertalet länkar på denna webbplats är sk ”affiliate länkar”. Det innebär att om du klickar på länk i inlägget och beställer webbhotell och domännamn av Loopia, så kommer vi att erhålla en viss ersättning.

Läs även

Divi Children – extra inställningar (del 2)

Divi Children – extra inställningar (del 2)

I detta tidigare inlägg berättade jag om hur du installerar Divi Children från Divi4U för att lättare skapa upp ett barntema (engelska childtheme). När du installerat Divi Children följer även en del extrainställningar med som dyker upp under Divi tema-anpassare.  T...

Divi Children – för att enkelt skapa ett barntema (childtheme)

Divi Children – för att enkelt skapa ett barntema (childtheme)

1 dag tänkte jag tipsa om en suverän plugin som du kan använda för Divi och WordPress som dessutom är helt gratis.När du skapar din webbsida och vill använda anpassad CSS så rekommenderas att skapa ett sk barntema (engelska: childtheme). På så vis riskerar du inte att dina ändringar försvinner när du uppdaterar ditt huvudtema, t ex Divi.Jag har i tidigare inlägg beskrivit hur du gör detta manuellt. Men med plugin Divi Children blir det mycket enklare.

Använda PayPal med Divi

Använda PayPal med Divi

För dig som behöver möjligheten att kunna ta betalt på din webbplats. Testa Angell EYEs plugin PayPal for Divi. Enkel att konfigurera om du redan har ett PayPal-konto. Du kan enkelt lägga till en "Köp nu" eller "Donera"-knapp. Finns möjlighet att göra testköp mot ditt...