fbpx
Sista chansen hos Elegant Themes 25% rabatt

För att kunna använda Divi temat behöver du en egen installation av WordPress. Det fungerar alltså inte med gratisvarianten på WordPress.com

Ett webbhotell och domännamn är alltså nödvändigt och vi kan verkligen rekommendera Loopia. De erbjuder olika paket beroende på dina behov från 89kr/månaden.

Vi har använt denna tjänst i över 10 år nu och har aldrig varit missnöjd. Med Loopia får du även e-postadresser, backup i 30 dagar, databaser, supersupport och mycket mer.

INFORMATION
Divi.se drivs av Joolo Webbdesign. Vi är en webbyrå som designar webbplatser med hjälp av WordPress samt Elegant Themes produkter. Behöver du hjälp med installation och konfiguration så tveka inte att kontakta oss, vi erbjuder 15 minuters fri telefonkonsultation för att ta reda på just dina behov av webbplats. Skicka ett mejl till info@joolo.se med dina kontaktuppgifter så hör vi av oss.

Flertalet länkar på denna webbplats är sk ”affiliate länkar”. Det innebär att om du klickar på länk i inlägget och beställer webbhotell och domännamn av Loopia, så kommer vi att erhålla en viss ersättning.