Nu släpper Elegant Themes ytterligare en fantastisk feature för sina över 550 000 användare, ett helt nytt grepp om support och dokumentation runt Divi.
Om du laddar ner den senaste versionen (3.20.1) kommer du under fliken Divi i menyn hitta det nya supportcentret.

Redan sedan tidigare kunde man gå in på Elegant Themes hemsida och som inloggad ställa frågor i chatten och söka i dokumentationen och forum. Nu har man alltså flyttat in detta i din adminarea.

Nytt supportcenter

På din adminsida under fliken Divi hittar du nu ett nytt menyalternativ som heter Supportcenter. Här under finns alla nyheter i denna release.

Nytt supportcenter för Divi 1

System status
Här hittar du rapporter om hur din installation mår. Det kan vara larm och tips om inställningar som inte är korrekt och problem som man funnit.

Remote access/fjärrstyrning
Via denna funktion kan Elegant Themes team vid behov ges begränsad tillgång till din adminpanel för att felsöka. Du behöver då inte skapa någon användare som de måste logga in med utan de kommer åt admin helt utan lösenord och säkert för dig.
Denna åtkomst avaktiveras per automatik efter 4 dagar om du inte stänger av det själv.

Dokumentation/hjälp
Under denna flik hittar du snabbt all dokumentation och kan komma i kontakt med Elegant Themes team för att påbörja eventuell felsökning.

Safe mode
Tidigare då man felsökte sin hemsida fick man alltid börja med att deaktivera alla plugins, byta tema och börja från scratch med att slå på all anpassning en efter en.
Med Elegant Themes nya lösning för Divi hanterar du detta i en enda switch.
Här deaktiverar du alla teman, barnteman, plugins och kod temporärt med ett enda klick
Det bästa av allt är att det inte syns för dina besökare, så det går att felsöka direkt i produktionsmiljö.
Om dina problem försvinner i Safe Mode vet du ju att något av dessa påverkar och du kan snabbare komma igång att lösa problemet.

Debug-läge
Snabb åtkomt till ev problem för felsökning. Detta kräver att du aktiverar WP_DEBUG_LOG i din wp-config fil.

Sammanfattning

Elegant Themes nya satsning på att förenkla supporten är efterlängtad! Detta är jättebra nyheter för oss som använder Divi för att bygga hemsidor. Det kommer att gå mycket smidigare,snabbare och enklare att felsöka eventuella problem som kan uppstå.

Om du ändå känner en tröskel att förstå hur du felsöker är du välkommen att kontakta Joolo Webdesign för ett supportavtal.

Komihåg att uppdatera din Divi-installation nu för att få tillgång till alla dessa nya funktioner.
Har du inte Divi men blir intresserad av att veta mer så bläddra runt här på webbplatsen eller testa Divi på Elegant Themes webbplats.

Officell releasepost av Elegant Themes

Tips på andra supportvägar

Förutom den officiella supporten tycker jag det är väl värt att nämna all den ideella support som ges i de många Facebook-grupperna om Divi. Gå med och enagagera dig. Divi är helt enkelt världens bästa WordPress-tema!

Et urval av Divi grupper på Facebook:

%d bloggare gillar detta: