Exempel på Divi-sajter

Här presenterar jag andra sidor skapade med WordPress-temat Divi. Har du byggt din sida med Divi och vill synas på denna sida så skicka in adressen så lägger jag upp den.

Skicka in länk (messenger)
Skicka in länk (e-post)

Galleri 1

djursholmsridklubb.se

Sveriges största ridklubb har fått en ny webbsida byggd med Divi. När idrottonline la ner sin webbverksamhet så var det självklara alternativet WordPress och Divi. Sidan har många sidor och mycket information. Med Divi themebuilder, bibliotekslayouter och presets var det enkelt att anpassa olika mallar för de aktiva för att göra allt lite enklare att administrera. Vi har även använt Divi machine för administration av hästar, personal och sponsorer.

Bidrag från Joolo webbdesign

Galleri 2

flanhult.se

flanhult.se är ett exempel på hur man kan bygga en snygg bokningssida med Divi. Själv bokningen sköts via pluginet HBook.

Bidrag från Martin Hult

Galleri 3

hagsjo.se

Hagsjö Byggkonsult tar ansvar för hela byggprocessen med tjänster så som kontrollansvarig enligt PBL, besiktning, projektledning mm.

Besökare möts av en Ken-burns effekt som panorerar in en bild på ritning. Sidan innehåller även effekter som sidoknappar och horizontell scrollning i mobilen.

Sidan är enkel, lättnavigerad och responsiv. Byggd med tanke på mobile-first.

Bidrag från Joolo Webbdesign

Galleri 4

skargardskrogen.se

Skärgårdskrogen i Utvalnäs är en restaurang som visar hela sin meny och utbud i en sida byggd i Divi. 

Startsidan är en fullwidth-slider som loopar automatiskt och uppdateras av ägaren när nya evenemang läggs till.

Menyn för mat är skapad med hjälp av anpassad CSS.

Bidrag från Joolo Webbdesign

Galleri 5

trainandgain.se

Train and Gain Sweden erbjuder flera tjänster inom friskvård och träning. Sidan är byggd i ett grå/svart tema och som besökare möts man av en slider som presenterar de olika tjänsterna. Sidan är snygg, lättnavigerad och responsiv.

Bidrag från Louie

Fler siter byggda med Divi temat hittar du på min företagssida https://joolo.se