Villkor

Divi.se ägs och drivs av Joolo Webbdesign och är en webbsida som visar möjligheter med premium-temat Divi för WordPress. Divi.se är inte på något sätt sponsrat av Elegant Themes. Divi samt Elegant Themes är registrerade varumärken som tillhör Elegant Themes, Inc.
Flertalet länkar på denna webbplats är dock sk ”affiliate länkar”. Det innebär att om du klickar på länkarna och köper produkten så kommer jag att erhålla en viss ersättning.

På webbplatsen använder vi cookies för att mäta besökande trafik. Du kan också erbjudas att prenumerera på Divi Nyhetsbrev, för att få senaste informationen direkt i din e-post. Genom att lämna ditt namn och din e-postadress måste du då även godkänna att Divi.se får lagra dessa uppgifter.

På webbplatsen finns också formulär så att du snabbt och enkelt ska kunna kontakta Divi.se med frågor om det populära WordPress-temat Divi. Genom att använda formulären godkänner du också att vi får lagra dina uppgifter tills vi besvarat dig och avslutat vår konversation.

Du har när som helst möjlighet att kontakta Divi för att be om att ta bort alla uppgifter du skickat in. Sänd bara ett mejl till info@divi.se.

Vi kommer inte att sälja de uppgifter du lämnar på denna webbplats vidare till tredje person. Alla uppgifter används enbart i syfte att kunna informera och nå korrekt personer när frågor ställs.

Joolo Webbdesign

Joolo Webbdesign

Henrik Rossini, Divi designer

Joolo Webbdesign äger och driver Divi.se.
Vi designar webbsidor med hjälp av Divi. När du vill ta din hemsida till nästa nivå så kontakta gärna oss!
Läs mer på vår hemsida https://joolo.se

Timpris 500 kr exkl. moms (vi lämnar även fast kostnadsförslag)
Fakturering sker via Frilans Finans

%d bloggare gillar detta: