Villkor

Senast uppdaterad 30 juni 2020

Divi.se ägs och drivs av webbyrån Joolo Webbdesign som är en frilans webbbyrå ägd av familjen Rossini specialiserad på WordPress, Divi och konversationell marknadsföring (messenger marknadsföring). Vi kan även hjälpa till med SEO, Nyhetsbrev, bilder och innehåll för din webbsida.

Divi.se är en webbsida som informerar och utbildar runt premium-temat Divi för WordPress. Nyheter, rabatter på Divi, hur du använder temat, tips & tricks mm

Divi.se är inte sponsrat av Elegant Themes. Divi samt Elegant Themes är registrerade varumärken som tillhör Elegant Themes, Inc.

Länkar på webbplats kan dock vara sk ”affiliate länkar”. Det innebär att om du klickar på mina länkar och köper en produkt så kommer jag att erhålla en viss ersättning. Ofta är mina länkar unika och ger dig som kund en bättre rabatt än för ”vanliga kunder” så det blir lite win-win.

Cookies

På webbplatsen använder jag cookies för att mäta besökande trafik med Google Analytics.

Med hjälp av denna data kan jag lättare se vilka artiklar som läses mest och vilka enheter som används. På så vis kan jag bättre anpassa min webbplats.

Nyhetsbrev

Divi.se erbjuder prenumeration på Divi Nyhetsbrev. Du får senaste informationen om Divi direkt i din e-post. Nyheter, tips & tricks, uppdateringar, tävlingar och erbjudanden.
Genom att lämna ditt namn och din e-postadress godkänner du att Divi.se får lagra dessa uppgifter. Du kan närsomhelst avbryta prenumerationen via en länk i utskicken.

Plattformen för Nyhetsbrev är MailPoet.

Formulär

På webbplatsen finns formulär och länkar till Facebook messenger så att du snabbt och enkelt ska kunna kontakta Divi.se med frågor om Divi. Genom att använda dessa godkänner du också att jag får lagra dina uppgifter, dels för att kunna besvara dig men även för uppföljning av status och framtida nyhetsutskick om Divi.se.

3:e parts programvaror

Divi.se har en digital assistent som du ser på webbplatsen samt via vår Facebok-sida. Tjänsten använder plattformen Activechat.ai och Facebook Messenger för att besvara på frågor om Divi, ta emot supportönskemål samt erbjuda quiz.

Jag använder även tjänsterna Integromat, samt Google Sheets för länka tjänsterna emellan varandra.

Bli bortglömd

Du har när som helst möjlighet att kontakta Divi för att be om att ta bort alla uppgifter du skickat in. Sänd bara ett mejl till info@divi.se så löser jag det.

Vi kommer inte att sälja de uppgifter du lämnar på denna webbplats vidare till tredje person. Alla uppgifter används främst i syfte att kunna informera och nå korrekt personer när frågor ställs samt för uppdatering av nyheter och erbjudanden till lämnad kontaktväg.

Kontakt: info@divi.se

Kontakt

Henrik Rossini
Bäckvägen 88
818 92 VALBO
SVERIGE

Telefon: 0730-556145
E-post: henrik@divi.se

Joolo Webbdesign

Joolo Webbdesign

Henrik Rossini, Divi designer

Joolo Webbdesign äger och driver Divi.se.
Vi designar webbsidor med hjälp av Divi. När du vill ta din hemsida till nästa nivå så kontakta gärna oss!
Läs mer på vår hemsida https://joolo.se

Jag kan lämna ett fast kostnadsförslag.
Fakturering sker via Frilans Finans