Aktivera Divi classic builder

10 mars, 2020 | Tips & tricks

Var det ett tag sedan du var in i Divi så kan det hända att det dyker upp som en överraskning för dig att gränssnittet har ändrats.

För någon version sedan så anpassade man Divi för WordPress blockredigerare Gutenberg. När du ska skapa ett inlägg ser det då ut så här.

Aktivera Divi classic builder 1

Det går alldeles utmärkt att använda Divi i detta läget. Klicka bara på ”Använd Divi Builder” så kan du skapa ditt inlägg i WordPress gutenberg blocket.

Är du inte bekväm med den nya lösningen så kan du alltid aktivera den gamla buildern. Den som kallas för classic builder. Gå bara in under Divi Temainställningar > Builder > Avancerat. Här kan du aktivera Classic Editior så blir allt som förr.

Aktivera Divi classic builder 2

 

Om sidan

Om sidan

Divi.se ägs och drivs av Henrik Rossini som driver webbyrån Joolo Webbdesign.
Sidan visar svensk information samt tips & trix för premium-temat Divi för WordPress. Divi.se har inga kopplingar till temats leverantör Elegant Themes. Divi samt Elegant Themes är registrerade varumärken som tillhör Elegant Themes, Inc.

Vissa länkar på denna webbplats är sk ”affiliate länkar” vilket innebär att om du klickar på länken och köper en produkt på de sidan så kommer jag att erhålla en viss ersättning.

Söker du hjälp med Divi så kontakta mig via min webbyrå Joolo Webbdesign

Läs även

4 plugins för custom post types i WordPress

4 plugins för custom post types i WordPress

Ibland finns behov av att bygga ett register på sin webbplats, med anpassade fält just för dig och din verksamhet. Här kommer jag tipsa om fyra olika plugins som du kan använda i WordPress för detta ändamål.

Den ultimata guiden till Divi tema-anpassare

Den ultimata guiden till Divi tema-anpassare

I Divi temat ställer du enkelt in din design med hjälp av den sk tema-anpassaren. Det kan vara menyer, färger, typografi, CSS och en hel del annat. Du hittar Divi Anpassaren i menyn under Divi > Tema-Anpassare. Elegant Themes har en väldig lättförståelig guide för...

Hur du skapar mikroanimeringar på ikoner och blurbs

Hur du skapar mikroanimeringar på ikoner och blurbs

Mikroanimeringar är ett kul sätt att utöka synligenheten för ikoner och blurbs på din sida. Det kan vara att de pulserar, skakar, roterar eller liknande för att väcka uppmärksamheten för dina besökare. https://www.youtube.com/watch?v=vcLNc_I_BSI