Divi nybörjarkurs – Boka din privata kurs via divi.se

2 april, 2023 | Nyheter

Nu erbjuder jag privata nybörjarkurser i Divi för dig som har svårt att komma igång. Det kan vara att du vill bygga din företags-, förenings eller privata sida men inte hinner med att ta in allt som finns där ute.

Upplägget om 6,5 timmar är fritt för deltagaren att boka in som man vill. T ex 1 timme åt gången eller kanske 2 en annan gång.
Vi går igenom allt från att köpa en domän, webbutrymme och Divi till att lära sig begrepp, SEO, plugins men framförallt då att börja bygga med Divi sidbyggare.

Vill du har en specialanpassad kurs så går det också bra, boka på kurssidan och ange dina behov.

Läs mer om kursplanen och boka här

Divi nybörjarkurs - Boka din privata kurs via divi.se 1
Om sidan

Om sidan

Divi.se ägs och drivs av webbyrån Joolo Webbdesign. Sidan visar svensk information samt tips & trix för premium-temat Divi för WordPress. Divi.se har inga kopplingar till temats leverantör Elegant Themes. Divi samt Elegant Themes är registrerade varumärken som tillhör Elegant Themes, Inc.

Vissa länkar på denna webbplats är sk ”affiliate länkar” vilket innebär att om du klickar på länken och köper en produkt på de sidan så kommer jag att erhålla en viss ersättning.

Söker du hjälp med Divi så kontakta mig via min webbyrå Joolo Webbdesign

Läs även

Felsökningsverktyg

Felsökningsverktyg

Om du vill veta hur din WordPress-sida ser ut när andra delar den på sociala medier så kan du testa dessa felsökningsverktyg för Facebook och Twitter. Sidorna visar förslag på förbättringar för att din sida ska visas precis som du vill. Facebook Debugger Tool:...

Svenskarna och Internet 2022

Svenskarna och Internet 2022

Idag kommer rapporten svenskarna och internet ut som är en statistik på svenskarnas användning av Internet under året.