Divi prestandaförbättringar (version 4.80)

14 januari, 2021 | Nyheter

Nu har Elegant Themes släppt en efterlängtad feature – en uppdaterad Divi visuell byggare (visual builder) som är avsevärt mycket snabbare att jobba med.

Byggaren är nu flera gånger snabbare på flera områden gentemot tidigare tack vare en hel del prestandaförbättringar.

Allt du gör i Divi visuella byggare kommer från denna version (Divi version 4.80) kommer att kännas mycket snabbare. Hoovring över moduler, öppna inställningar, justeringar av design, byte av vyer, dra och släpp funktionalitet, addera och ta bort – dvs ALLT du gör i byggaren.

I inlägget från Elegant Themes kan du se en tabell över hur pass mycket snabbare funktionerna blivit.

Man har gjort detta möjligt genom att optimera hela byggaren och plocka bort onödiga anrop och renderingar ur den kontext du befinner dig i. Man renderar numera endast den del av byggaren du ser i ditt webbläsarfönster vilket gör Divi mycket smartare och snabbare att hantera även om du har stora och komplexa sidor.

Man har också funnit ett sätt att reducera visuella byggarens filer och implementerat ny cache för byggarens CSS för att förbättra hastigheten på rendering av sidan.

Tillsist har de även uppdaterat React och dess beroenden. React är ett Javascript bibliotek som används just för bygga interfaces och det som Divi visuella byggare använder i grunden.

Läs mer om uppdateringen och se video på Elegant Themes hemsida
Köp Divi till 20% rabatt via Divi.se

Om sidan

Om sidan

Divi.se ägs och drivs av Henrik Rossini som driver webbyrån Joolo Webbdesign.
Sidan visar svensk information samt tips & trix för premium-temat Divi för WordPress. Divi.se har inga kopplingar till temats leverantör Elegant Themes. Divi samt Elegant Themes är registrerade varumärken som tillhör Elegant Themes, Inc.

Vissa länkar på denna webbplats är sk ”affiliate länkar” vilket innebär att om du klickar på länken och köper en produkt på de sidan så kommer jag att erhålla en viss ersättning.

Söker du hjälp med Divi så kontakta mig via min webbyrå Joolo Webbdesign

Läs även