Divi prestandaförbättringar (version 4.80)

Publicerad: 14 januari, 2021

Nu har Elegant Themes släppt en efterlängtad feature – en uppdaterad Divi visuell byggare (visual builder) som är avsevärt mycket snabbare att jobba med.

Byggaren är nu flera gånger snabbare på flera områden gentemot tidigare tack vare en hel del prestandaförbättringar.

Allt du gör i Divi visuella byggare kommer från denna version (Divi version 4.80) kommer att kännas mycket snabbare. Hoovring över moduler, öppna inställningar, justeringar av design, byte av vyer, dra och släpp funktionalitet, addera och ta bort – dvs ALLT du gör i byggaren.

I inlägget från Elegant Themes kan du se en tabell över hur pass mycket snabbare funktionerna blivit.

Man har gjort detta möjligt genom att optimera hela byggaren och plocka bort onödiga anrop och renderingar ur den kontext du befinner dig i. Man renderar numera endast den del av byggaren du ser i ditt webbläsarfönster vilket gör Divi mycket smartare och snabbare att hantera även om du har stora och komplexa sidor.

Man har också funnit ett sätt att reducera visuella byggarens filer och implementerat ny cache för byggarens CSS för att förbättra hastigheten på rendering av sidan.

Tillsist har de även uppdaterat React och dess beroenden. React är ett Javascript bibliotek som används just för bygga interfaces och det som Divi visuella byggare använder i grunden.

Läs mer om uppdateringen och se video på Elegant Themes hemsida
Köp Divi till 20% rabatt via Divi.se

Läs även

Divi Black Friday startar 22 november

Divi Black Friday startar 22 november

Årets största REA från Elegant Themes startar den 22 november kl 16:00 i Sverige. Håll utkik efter specialerbjudanden på licenser samt bonusar. Du hittar mer om den stora rean här. 

Svenskarna och Internet 2022

Svenskarna och Internet 2022

Idag kommer rapporten svenskarna och internet ut som är en statistik på svenskarnas användning av Internet under året.

Sommarrea på Divi avslutas

Sommarrea på Divi avslutas

Elegant Themes avslutar strax strax sin stora sommarrea på Divi där du t ex kan få 20% rabatt på licensen.