Djursholms Ridklubb skapar sin nya webbsida med Divi

25 juni, 2022 | Nyheter

Sveriges största ridklubb och årets ridskola 2021, Djursholms Ridklubb, har fått en ny webbsida. När idrottonline la ner sin webbverksamhet så blev det självklara alternativet WordPress och Divi.

Djursholms Ridklubb skapar sin nya webbsida med Divi 1

Sidan har väldigt många sidor och mycket information. Med Divi themebuilder, bibliotekslayouter och presets var det enkelt att anpassa olika mallar för de aktiva för att göra allt lite enklare att administrera. Vi har även använt Divi machine och Advanced Custom Fields för enklare administration av hästar, personal och sponsorer.

Sidan är nu releasad lite på smyg under sommaren så vi hinner gånga upp feedback och se om strukturen behöver ändras.

Vi håller även på att bygga upp en landningsida för klubbens stora event i höst, Elitdressyren på Djursholm.

Vill du veta mer om processen för att ta fram en webbsida för en idrottsförening så hör gärna av dig till mig Henrik på henrik@divi.se eller via min företagssida Joolo Webbdesign,

Om sidan

Om sidan

Divi.se ägs och drivs av Henrik Rossini som driver webbyrån Joolo Webbdesign.
Sidan visar svensk information samt tips & trix för premium-temat Divi för WordPress. Divi.se har inga kopplingar till temats leverantör Elegant Themes. Divi samt Elegant Themes är registrerade varumärken som tillhör Elegant Themes, Inc.

Vissa länkar på denna webbplats är sk ”affiliate länkar” vilket innebär att om du klickar på länken och köper en produkt på de sidan så kommer jag att erhålla en viss ersättning.

Söker du hjälp med Divi så kontakta mig via min webbyrå Joolo Webbdesign

Läs även