Kundcase: Scaleup Lifescience Invest

20 november, 2023 | Nyheter

Ett av mina senaste projekt är en webbsida byggd åt ScaleUp Lifescience Invest. 

Life Science Invest är ett saminvesteringsbolag av erfarna entreprenörer som investerar smarta pengar i startups inom Life Science och Medtech.

Sidan är såklart byggd med hjälp av Divi-temat och för att hantera alla änglar och investeringar på ett enkelt sätt använde jag DiviEngines DiviMachine tillägg. 

Ett antal mallar är skapade i temabyggaren för bl a olika menyer och sidtyper.

Se resultatet på https://www.lifescienceinvest.se/

Om sidan

Om sidan

Divi.se ägs och drivs av Henrik Rossini som driver webbyrån Joolo Webbdesign.
Sidan visar svensk information samt tips & trix för premium-temat Divi för WordPress. Divi.se har inga kopplingar till temats leverantör Elegant Themes. Divi samt Elegant Themes är registrerade varumärken som tillhör Elegant Themes, Inc.

Vissa länkar på denna webbplats är sk ”affiliate länkar” vilket innebär att om du klickar på länken och köper en produkt på de sidan så kommer jag att erhålla en viss ersättning.

Söker du hjälp med Divi så kontakta mig via min webbyrå Joolo Webbdesign

Läs även

Vad är Divi 5 och vad har vi att se fram emot?

Vad är Divi 5 och vad har vi att se fram emot?

Denna webbplats handlar om Divi från Elegant Themes som är en visuell redigerare för WordPress-webbplatser som blivit mycket populär bland webbutvecklare och användare. Divi har blivit känt för sin användarvänlighet och för de många funktioner som gör det enkelt att skapa vackra webbplatser. Nu är Elegant Themes snart redo att släppa en ny version av Divi, som heter Divi 5