Helen använder Divi för Din Kostrådgivare

26 mars, 2023 | Nyheter

Helen Johansson driver siten Din Kostrådgivare och är legitimerad dietist, hormonrådgivare samt certifierad Stark genom klimakteriet-coach. Hon har även utbildning inom IBS och kostbehandlingen FODMAP samt kognitiv beteendeterapi.

Siten är byggd i WordPress och Divi med bl a tillägget WooCommerce för att sälja kurser.

Jag fick i uppdrag att kika igenom siten och gå igenom design samt optimera hantering av t ex recept för hennes medlemmar.
Genom att använda förinställningar på moduler samt globala färger så kunde jag skapa en struktur på knappar och textblock och enkelt uppdatera hela webbplatsen.

Helene hade använt vanliga sidor för recepten innan men det blev svårt att hålla reda på vanliga sidor och recept så vi skapade upp en ny posttyp för recept och tillsammans med Divi Engines plugin Divi Machine kunde vi skapa en enkel hantering av recept och göra filter för att snabbt kunna hitta lämpliga recept efter olika kriterier.

Helen använder Divi för Din Kostrådgivare 1

Jag gick även igenom köpflödet i Woocommerce-butiken och renodlade texter och knappar samt dolde vissa objekt som inte var nödvändiga för köpresan.

Helen använder Divi för Din Kostrådgivare 2

Besök gärna Helens sida på https://dinkostradgivare.nu/

Är du också intresserad av att göra en re-make på din sida? Kanske titta på lite smartare och enklare sätt att hantera sidan på?
Kontakta då mig via min webbyrå Joolo Webbdesign. Du når mig enklast via https://joolo.se

Om sidan

Om sidan

Divi.se ägs och drivs av Henrik Rossini som driver webbyrån Joolo Webbdesign.
Sidan visar svensk information samt tips & trix för premium-temat Divi för WordPress. Divi.se har inga kopplingar till temats leverantör Elegant Themes. Divi samt Elegant Themes är registrerade varumärken som tillhör Elegant Themes, Inc.

Vissa länkar på denna webbplats är sk ”affiliate länkar” vilket innebär att om du klickar på länken och köper en produkt på de sidan så kommer jag att erhålla en viss ersättning.

Söker du hjälp med Divi så kontakta mig via min webbyrå Joolo Webbdesign

Läs även