Nu avslutar vi Divi-året 2020 med ett Quiz!

28 december, 2020 | Nyheter

Året börjar närma sig sitt slut och jag hoppas att du byggt åtminstone en sida med Divi nu. Pga mycket annat har jag inte hunnit uppdatera sidan så mycket som jag önskat på slutet med guider och tips & trix om Divi. Men jag kommer igen!

Har du ännu inte köpt Divi så har du sista chansen idag att få 25% rabatt på temat, antingen per år eller livstid.

Klicka här för att köpa Divi (eller uppgradera befintlig licens) till 25% rabatt (affiliatelänk)

Missar du denna chans så publicerar jag som vanligt aktuella rabatter på https://divi.se/rabatt även framöver.

Planerna inför 2021 är att skapa lite fler videoguider och kanske om tid finns även en Diviskola som jag isåfall kommer att ta en liten avgift för eftersom det tar en hel del tid i anspråk att göra dessa inlägg.

Vad tycker du? Skulle det vara intressant att betala en peng för att få tillgång till en svensk Diviskola?
Vad skulle du vilja att den innehöll?
Finns intresse av att delta i grupper ledda av mig för att lära sig använda Divi fullt ut?
Var går nivån? Enkelt eller svårt?

Mejla gärna mig på henrik@divi.se dina tankar och önskemål.

Om du fastnat eller känner att du inte har tid kan du också kontakta mig för ett kostnadsförslag på hjälp. Jag lämnar gärna rekommendationen om du vill ha det. Hör av dig via min webbyråsida https://joolo.se/

I väntan på nya året som kanske kan bli något bättre än 2020 så tänkte jag erbjuda dig att testa dina kunskaper om Divi i mitt Divi-Quiz. Du svarar på 10 frågor relaterade till Divi. Får du 10 rätt?

Klicka här för att öppna upp Divi Quiz i Facebook Messenger.

Testa Divi Quiz

Ha en god fortsättning på året och hör gärna av dig om du har frågor på henrik@divi.se.

Om sidan

Om sidan

Divi.se ägs och drivs av Henrik Rossini som driver webbyrån Joolo Webbdesign.
Sidan visar svensk information samt tips & trix för premium-temat Divi för WordPress. Divi.se har inga kopplingar till temats leverantör Elegant Themes. Divi samt Elegant Themes är registrerade varumärken som tillhör Elegant Themes, Inc.

Vissa länkar på denna webbplats är sk ”affiliate länkar” vilket innebär att om du klickar på länken och köper en produkt på de sidan så kommer jag att erhålla en viss ersättning.

Söker du hjälp med Divi så kontakta mig via min webbyrå Joolo Webbdesign

Läs även