Nyheter Divi samt Anniversary sale 2022

15 april, 2022 | Nyheter

Elegant Themes erbjuder just nu 20% rabatt på Divi licensen, gäller både livstid och årsbaserad licens. Detta gör att du kan köpa licenserna för 199$ respektive 70$.

Köp Divi här (affiliatelänk)

I senaste uppdateringarna av Divi har man utökat möjligheterna att göra sina sidor unika med t ex mönster eller former i bakgrunden av sidan.

Nytt är också Divi Cloud som erbjuder dig att spara dina mallar i ”molnet”. Praktiskt att alltid ha tillgång till dina favoritsektioner, rader eller moduler så att du snabbt kan skapa nya objekt. Du kan spara upp till 50 objekt gratis i Divi Cloud men behöver du mer utrymme än så är det en utökad licens som gäller. Under Divi Anniversary sale 2020 får du rabatt även upp till 40% rabatt på Divi Cloud.

Om sidan

Om sidan

Divi.se ägs och drivs av Henrik Rossini som driver webbyrån Joolo Webbdesign.
Sidan visar svensk information samt tips & trix för premium-temat Divi för WordPress. Divi.se har inga kopplingar till temats leverantör Elegant Themes. Divi samt Elegant Themes är registrerade varumärken som tillhör Elegant Themes, Inc.

Vissa länkar på denna webbplats är sk ”affiliate länkar” vilket innebär att om du klickar på länken och köper en produkt på de sidan så kommer jag att erhålla en viss ersättning.

Söker du hjälp med Divi så kontakta mig via min webbyrå Joolo Webbdesign

Läs även