Snabbare Divi! Ny uppdatering

Publicerad: 18 augusti, 2021

Idag släpps den efterlängtade prestandaförbättringen av Divi.

Många har reagerat på att vid användning av Divi-temat så aktiveras en hel del onödig kod som man inte alltid använder. Detta är nu något som Elegant Themes börjat åtgärda iochmed uppdatering 4.10

Framöver kommer Divi vara mycket smartare och endast ladda den kod som behövs för din webbplats och just den sida din besökare är på.

Det är en hel del förbättringar som släpps och enligt grundaren Nick Roach kommer Divi nu gå blixtsnabbt!

Testa gärna din sida innan och efter uppdatering av Divi med sajten PageSpeed Insights.

Nu är det inte bara temat som påverkar hastigheten, utan det är en del i uppsättning av din webbplats. Du behöver även se till att optimera bilder, ha ett bra webbhotell och inte installera för många plugin som vart och ett kan göra din sajt långsammare.

Detta är ändå en väldigt efterlängad och positiv uppdatering. Jag rekommenderar att du testar din sajt snarast, men kom ihåg att alltid ha en backup ifall något skulle hända. Det finns alltid risk att plugin eller anpassad kod på din webbplats inte hänger med i uppdateringarna.

Läs mer på Elegant Themes hemsida

Läs även

Lär dig Divi – hitta kurser som hjälper dig vidare

Lär dig Divi – hitta kurser som hjälper dig vidare

När du äntligen valt plattform och tema och väl kommit igång med din alldeles egna webbsida så kommer du snart att vilja lära dig mera om hur allt fungerar. Hur du kommer vidare i din utveckling och lär dig mera för att göra ännu snyggare hemsidor.via GIPHYFör att din...