Snabbare Divi! Ny uppdatering

18 augusti, 2021 | Nyheter

Idag släpps den efterlängtade prestandaförbättringen av Divi.

Många har reagerat på att vid användning av Divi-temat så aktiveras en hel del onödig kod som man inte alltid använder. Detta är nu något som Elegant Themes börjat åtgärda iochmed uppdatering 4.10

Framöver kommer Divi vara mycket smartare och endast ladda den kod som behövs för din webbplats och just den sida din besökare är på.

Det är en hel del förbättringar som släpps och enligt grundaren Nick Roach kommer Divi nu gå blixtsnabbt!

Testa gärna din sida innan och efter uppdatering av Divi med sajten PageSpeed Insights.

Nu är det inte bara temat som påverkar hastigheten, utan det är en del i uppsättning av din webbplats. Du behöver även se till att optimera bilder, ha ett bra webbhotell och inte installera för många plugin som vart och ett kan göra din sajt långsammare.

Detta är ändå en väldigt efterlängad och positiv uppdatering. Jag rekommenderar att du testar din sajt snarast, men kom ihåg att alltid ha en backup ifall något skulle hända. Det finns alltid risk att plugin eller anpassad kod på din webbplats inte hänger med i uppdateringarna.

Läs mer på Elegant Themes hemsida

Om sidan

Om sidan

Divi.se ägs och drivs av Henrik Rossini som driver webbyrån Joolo Webbdesign.
Sidan visar svensk information samt tips & trix för premium-temat Divi för WordPress. Divi.se har inga kopplingar till temats leverantör Elegant Themes. Divi samt Elegant Themes är registrerade varumärken som tillhör Elegant Themes, Inc.

Vissa länkar på denna webbplats är sk ”affiliate länkar” vilket innebär att om du klickar på länken och köper en produkt på de sidan så kommer jag att erhålla en viss ersättning.

Söker du hjälp med Divi så kontakta mig via min webbyrå Joolo Webbdesign

Läs även