Byte av webbhotell till Flywheel

13 juli, 2020 | Nyheter

Divi.se låg tidigare på Loopia, vilket är ett trevligt webbhotell med bra support. Jag har fortfarande kvar en del sajter hos Loopia, men ville se om en hosting med Google skulle få upp hastigheten på sidan lite.
Jag lockades av en sk LTD (Life Time Deal) på AppSumo där man kunde testa en ny aktör, TrulyWP som jag skrev om här. Det har gått sådär, mycket nedtid och servrar som inte stödde det nya plugin för nyhetsbrev som jag bytte till (MailPoet).

I veckan möttes jag av beskedet att TrulyWP läggs ner från 15/7 och har sålts till företaget Awesome Websiteguys som ligger bakom det stora hostingföretaget Flywheel. Så jag har nu migrerat över Divi.se till den nya webbhotellet.

FlyWheel använder sk managed WordPress hosting vilket betyder att de är specialiserade just på hemsidor som använder WordPress. De hjäper dig också helt gratis att flytta din sida till dem om du vill byta. De svarar i chatten ofta inom några minuter bara och är väldigt servicevänliga.
Alla uppdateringar av WordPress och tillägg kan hanteras per automatik och skulle din sida råka ut för en hacker hjälper de dig direkt att lösa problemet.

Servrarna drivs av Google Cloud Platform teknologi och CDN och SSL ingår såväl som SFTP, backup varje dygn och möjlighet att skapa sk staging-sites.

Som en liten välkomstgåva erbjuder nu Flywheel nya kunder 3 månader gratis om du tecknar en årsplan.
Använd koden FLYJULY20 vid betalning så erhåller du rabatten.

Här kan du teckna ett paket från ca 11 USD i månaden

 

Om sidan

Om sidan

Divi.se ägs och drivs av Henrik Rossini som driver webbyrån Joolo Webbdesign.
Sidan visar svensk information samt tips & trix för premium-temat Divi för WordPress. Divi.se har inga kopplingar till temats leverantör Elegant Themes. Divi samt Elegant Themes är registrerade varumärken som tillhör Elegant Themes, Inc.

Vissa länkar på denna webbplats är sk ”affiliate länkar” vilket innebär att om du klickar på länken och köper en produkt på de sidan så kommer jag att erhålla en viss ersättning.

Söker du hjälp med Divi så kontakta mig via min webbyrå Joolo Webbdesign

Läs även