Divi.se är en svensk informationssida i Sverige om världens mest populära WordPress-tema som heter just Divi. Tanken med sidan är att du ska få följa vad som händer med Divi temat och Elegant Themes fast just på svenska.

Utbudet på webbyråer som jobbar med WordPress i Sverige är rätt så stort, men de som har Divi som specialitet är rätt få. Tanken med detta tema är dock att du ska klara dig rätt bra utan hjälp. Med Divi följer med mallar och layouter som du snabbt och enkelt kan anpassa för ditt företag eller förening. Du byter bara ut texter och bilder så är det i stort sett klart att publicera sedan.

Vad är då haken tänker du? Ja det kan vara att du måste installera WordPress t ex . Är du inte van så kan det vara en tröskel, men vissa webbbhotell har sk one-click installationer som gör att det inte behöver vara något problem.

Vill du testa att installera WordPress har jag en guide här som du kan följa.

När du väl har en webbsida publik så är det bara att ladda upp Divi som tema och börja bygga din hemsida. Se till att du har texten och bilder klara och en idé om vilka färger och vilken stil du tänker dig. Divi erbjuder åtkomst till Google Fonts vilket ger dig nästan obegränsade valmöjligheter.

Vill du läsa mer om Google Fonts finns en artikel här
Behöver du tips om hur du köper och installerar Divi så följ denna guide

Börja så och testa dig fram, det är bästa vägen att lära sig själv. Om du ändå behöver hjälp eller stöd, kanske behöver några timmars samtal med mig som har jobbat med Divi i några år så kan du köpa denna tjänst genom min Webbyrå Joolo Webbdesign.

Lycka till och mejla gärna mig ditt resultat så lägger jag upp det på denna sida.
Se kontaktuppgifter.

%d bloggare gillar detta: