Divi uppdatering: 16 nya WooCommercemoduler

Publicerad: 13 september, 2019

En länge efterlängtad uppdatering av Divi tema för WordPress är nu släppt för alla onlinebutiker som kör WooCommerce. Hela 16 nya moduler återfinns i den nya uppdateringen med den sk WooCommerce-byggaren (engelska: WooCommerce-builder)

Elegant Themes har under en lång tid hintat om denna uppdatering men nu är den alltså äntligen ute.

En helt ny WooCommerce-byggare

Woo byggaren gör att du kan designa dina produktsidor precis som du vill. Aktivera Divi  på dina WooCommerce-produkter så kan du helt och hållet anpassa sidan som du vill med de nya modulerna men även med Divis standardmoduler.

De nya modulerna kan användas på individuella produktsidor för att skapa en helt ny design. Du kan också användas på andra sidor för att lista produktinformation för vilken produkt som helst. Det betyder att du inte längre är begränsad till enbart produktsidorna när du ska bygga din webbshop med Divi.

Som alltid, ta en backup innan du uppdaterar eller uppdatera först i din utvecklingsmiljö så du ser att allt fungerar som det ska.

Köp Divi idag, lansera din webbutik imorgon

Är du intresserad av att investera i Divi  (ord. pris från 89$/år) så kolla först på vår rabattsida för Divi temat där du hittar länkar för att få bästa möjliga pris på Divi.

Including 16 Fully Loaded WooCommerce Modules

[Intro intro=””]

Läs även

Lär dig Divi – hitta kurser som hjälper dig vidare

Lär dig Divi – hitta kurser som hjälper dig vidare

När du äntligen valt plattform och tema och väl kommit igång med din alldeles egna webbsida så kommer du snart att vilja lära dig mera om hur allt fungerar. Hur du kommer vidare i din utveckling och lär dig mera för att göra ännu snyggare hemsidor.via GIPHYFör att din...