fbpx
Sista chansen hos Elegant Themes 25% rabatt

En länge efterlängtad uppdatering av Divi tema för WordPress är nu släppt för alla onlinebutiker som kör WooCommerce. Hela 16 nya moduler återfinns i den nya uppdateringen med den sk WooCommerce-byggaren (engelska: WooCommerce-builder)

Elegant Themes har under en lång tid hintat om denna uppdatering men nu är den alltså äntligen ute.

En helt ny WooCommerce-byggare

Woo byggaren gör att du kan designa dina produktsidor precis som du vill. Aktivera Divi  på dina WooCommerce-produkter så kan du helt och hållet anpassa sidan som du vill med de nya modulerna men även med Divis standardmoduler.

De nya modulerna kan användas på individuella produktsidor för att skapa en helt ny design. Du kan också användas på andra sidor för att lista produktinformation för vilken produkt som helst. Det betyder att du inte längre är begränsad till enbart produktsidorna när du ska bygga din webbshop med Divi.

Som alltid, ta en backup innan du uppdaterar eller uppdatera först i din utvecklingsmiljö så du ser att allt fungerar som det ska.

Köp Divi idag, lansera din webbutik imorgon

Är du intresserad av att investera i Divi  (ord. pris från 89$/år) så kolla först på vår rabattsida för Divi temat där du hittar länkar för att få bästa möjliga pris på Divi.

Including 16 Fully Loaded WooCommerce Modules

Divi är ett smart premiumtema från Elegant Themes som används för bygga snygga hemsideslayouter i Wordpress. Temat finns med svensk översättning. Det förenklar och snabbar upp processen för dig att releasa din nya hemsida. Kostnad från 89 dollar/år. Divi.se handlar om Divi på svenska och här får du information uppdateringar, tips & tricks samt hittar resurser till hur du lär dig mer om Divi.