Just nu får du 20% rabatt utan kampanjkod på årsavgiften för Divi under [ month] 2019, det innebär 70 dollar (637 kr) istället för ordinarie pris 89 dollar. För det får du tillgång till:

  • 87 teman
  • 3 plugins
  • Uppdateringar
  • Support
  • Obegränsad användning på dina hemsidor

Klicka här för att ta del av 20% rabatt

Divi är ett av världens mest populära WordPress-teman med över 500 000 kunder som prenumererar/köpt licens från Elegant Themes. Du vet väl att med en licens får du inte bara Divi temat utan även 86 andra premium teman (mallar) för WordPress, som bl a Extra om du planerar att göra en mer tidningslayout på din hemsida.

Tyvärr kan du inte få Divi gratis, men Elegant Themes som säljer Divi WordPress-tema har generösa villkor så om du vill prova så har du 30 dagars öppet köp utan frågor.
Det finns inte heller någon rabattkod för Divi utan håll istället utkik efter tillfälliga kampanjer på vår rabattsida

Licensen går att ångra inom 30 dagar om Divi inte passar dig och ditt behov. Du kan när som helst uppgradera till livstidslicens för att spara ännu mer pengar och slippa betala årsavgiften (det tjänar man in på 3 år).

Divi.se varken säljer eller ger premiumsupport på Divi temat utan är en informationssida på svenska om Divi. Här hittar du tips på resurser, nyheter och information om WordPress-temat Divi. Du kan även ställa enklare frågor, testa gärna vår Chatbot nere till höger så kan den hjälpa dig vidare!

Klicka här för att köpa Divi med 20% på årsavgiften

Om du köper en licens via länkarna på vår sida så erhåller vi en viss ersättning från Elegant Themes. Det är vi dig evigt tacksam för.

Vanliga frågor

Varför ska jag välja Divi och Elegant Themes?
Divi.se kan varmt rekommendera Divi och Elegant Themes efter att använt dessa tjänster i över tre år nu. Elegant Themes är världsledande inom WordPress utveckling och har byggt teman för WordPress i 8 år. Man släpper kontinuerligt nya funktioner och lyssnar på det stora community som finns så att man kan förbättra produkterna ytterligare.  

Elegant Themes teman (mallar) är snygga, funktionella och prisvärda. Du får tillgång till hela tema-portföljen på 87 teman om du tecknar en licens, men Divi är såklart flaggskeppet.

Kan man använda licensen på flera webbplatser?
Ja absolut kan du använda Divi på flera webbplatser. det finns inga begränsningar. Du kan t o m skapa Divi-webbplatser med din licens och sälja vidare. Men då kanske du vill erbjuda någon slags serviceavtal för att hålla temat uppdaterat hos kunden.

Finns det någon form av garanti?
Ja, Elegant Themes erbjuder 30 dagars återbetalning utan frågor om du inte är nöjd med produkten. Skicka bara ett mejl till dem så löser de detta.

Kan jag uppgradera till livstid efter att jag köpt årslicens?
Ja du kan uppgradera närsomhelst.

Går det att använda Divi på WordPress.com
Det går, men du måste ha Business-planen. Den tillåter användandet av tredjeparts plugin

Går det att använda Divi för mina kunder?
Ja det går att installera temat på obegränsat antal webbplatser.

Vad händer om jag avbryter en årsprenumeration?
Kontot kommer då vara aktivt så hela din köpta period. Efter det kommer du inte att kunna uppdatera Divi, men du har rätt att använda den version du laddat ner så länge du vill..

Måste man installera även Divi builder med Divi temat?
Nej, i Divi ingår redan ”byggaren”. Divi builder kan du använda om du väljer ett annat tema för att utnyttja samma funktionalitet.

Klicka här för att köpa Divi årsavgift med 20% rabatt

%d bloggare gillar detta: