Divi WordPress-tema är nu ett av världens mest populära tema. Letar du efter en rabatt eller rabattkod som gäller för köp av Divi WordPress-tema hos Elegant Themes. Använd vår länk som ger dig 10% rabatt på licens.

Du kan välja mellan att betala 80$ per år eller köpa en livstidslicens för endast 224$ med denna länk.

Många företag kräver att man anger en rabattkod för att köpa, men Elegant Themes har istället en speciell sida som gäller tillsvidare.

Med en licens hos Elegant Themes har du först och främst rätt till att ladda ner det mest populära temat Divi. Men det finns totalt 87 premium-teman att välja bland och ett antal plugins som ingår. Bl a Monarch för att dela artiklar på sociala medier samt Bloom som är en sk optin-plugin för din e-postlista.

Divi användare

Just nu är det över 500 000 användare av Divi från Elegant Themes

Köp med 10% rabatt här

Divi.se ägs och drivs av Joolo Webbdesign och är en webbsida som visar möjligheter med premium-temat Divi för WordPress. Divi.se är inte på något sätt sponsrat av Elegant Themes. Divi samt Elegant Themes är registrerade varumärken som tillhör Elegant Themes, Inc.
Flertalet länkar på denna webbplats är dock sk ”affiliate länkar”. Det innebär att om du klickar på länkarna och köper produkten så kommer jag att erhålla en viss ersättning.

%d bloggare gillar detta: