Jag har nu migrerat åter Divi.se till Loopia webbhotell

Publicerad: 30 september, 2020

Under senaste året har jag testat andra webbhotell för denna webbplats för att se om jag kunde optimera på min sida.

Först bytte jag till templ.io som är ett helsvenskt företag med sk managed support. De hjälper dig med allt och du behöver i stort sett inte kunna någonting om WordPress utan bara kontakta deras utmärkta support. Templ.io var perfekt och snabbt, men lite för dyrt för mig då jag har flera andra webbplatser som ska hostas.

Jag testade i steg 2 ett erbjudande via AppSumo att få ett fast pris på nystartade TrulyWP, som hade ungefär samma specifikation som Templ.io. det uppstod dock snabbt problem, då de fick massor av nya kunder via AppSumo och inte kunde hantera alla som tänkt. Flera plugins fungerade inte pga deras serverlösning, som t ex min mailtjänst MailPoet.

I somras höll det inte längre för TrulyWP och de blev tvungen att avyttra företaget till Awesome Webguys som använder Flywheels lösning. De flyttade snabbt över divi.se till Flywheel men det var samma problem där. varje gång jag uppdaterade Divi eller några plugin så kraschade sajten. Man fick in och bl a starta om php och rensa cache och det blev tillsist ohållbart. Dessutom var det inte mycket snabbare än Loopia.

Nu i september 2020 har jag därför migrerat åter divi.se till Loopia. Jag kör med Boost som är en lite bättre lösning och kostar extra och det går riktigt bra. Allt fungerar som det ska nu och det är toppensupport. Så letar du det bästa webbhotellet för din hemsida har jag bara gott att säga om Loopia. Privatpaketet kostar 99 kr/månaden och just nu 50% rabatt (30/9 2020) och det innehåller obegränsat med webbplatser, epost och även SSL-certifikat. Du köper även dina domäner direkt hos dem så bara slå till nu och sedan addera Divi-temat som du får 20% rabatt på här

Boka ditt paket oavsett om det är privat eller företag hos Loopia webbhotell här

Läs även

Nyheter Divi  samt Anniversary sale 2022

Nyheter Divi samt Anniversary sale 2022

Elegant Themes erbjuder just nu 20% rabatt på Divi licensen, gäller både livstid och årsbaserad licens. Detta gör att du kan köpa licenserna för 199$ respektive 70$.

Hemsida för idrottsföreningar 2022

Hemsida för idrottsföreningar 2022

Med Wordpress och Divi kan man enkelt skapa en responsiv och användarvänlig hemsida för idrottsföreningar, klubbar eller lag. En sida där ni kan erbjuda föreningsnyheter, kalenderaktiviteter och nyhetsbrev och där ni inte behöver ha några speciella IT-kunskaper för att hantera.